Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Brandwerend x

    Waardeberging x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Hotelsafes

Hotelsafes voor privé of op kantoor

Zoekt u hotelsafes die u uw gasten kunt aanbieden, of wilt u hier wellicht privé of op kantoor gebruik van maken? Dankzij het compacte formaat hiervan kunt u hier uitstekend mee uit de voeten. Uiteraard kunt u rekenen op een goede waardeberging, in combinatie met bijvoorbeeld een codeslot. Maak gebruik van een degelijke kluis met bijvoorbeeld een goede brandwering. Dankzij het uitgebreide aanbod bladert u hier eenvoudig doorheen en gaat u online op zoek naar de meest geschikte kluizen. Wenst u een offerte voor een groot aantal hotelsafes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van uw.

8 producten gevonden

Compacte hotelsafes bestellen

Daarnaast kunt u de compacte hotelsafes eenvoudig online bestellen. Maak gebruik van een scherpe aanbieding en zorg er met een goedkope hotelsafe voor dat u bijvoorbeeld sieraden, contant geld of andere persoonlijke eigendommen goed kunt opbergen. Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot de hotelsafes, dankzij ons online aanbod haalt u deze eenvoudig in huis. We zorgen bij Kluizenspecialist voor een bezorging binnen 5 werkdagen. Daarna krijgt u de kluis standaard 14 dagen op voorraad, zodat u deze volledig kunt beoordelen.

Online goedkope hotelsafe

Uiteraard kunt u online een goedkope hotelsafe aanschaffen. U betaalt altijd een scherpe prijs, terwijl u kunt rekenen op de best mogelijke kwaliteit. Blader door de verschillende hotelsafes en kies een exemplaar waar u onder andere een laptop in kwijt kunt, of kies voor een meer compact formaat voor een smartphone of tablet. Dankzij de diverse modellen kunnen we u altijd het model aanbieden waar u naar zoekt. Lees meer over de specifieke eigenschappen van de verschillende hotelkluizen en kijk met name naar de waardeberging die ze u bieden. Heeft u vragen over een van de hotelsafes of over de bestelprocedure? Wij horen graag van u.