Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kassa- en afstortkluizen

Voordelige kassa- en afstortkluizen van goede kwaliteit

Kassa- en afstortkluizen helpen u interne fraude tegen te gaan en zorgen er daarnaast voor dat u vooral minder risico loopt op diefstal. Maak gebruik van een dergelijke kluis om de inkomsten veilig op te bergen, in een tijdelijke kluis die u aan het eind van de dag kunt afromen. We onderscheiden verschillende soorten kassa- en afstortkluizen, die op basis van Europese normeringen geschikt zijn voor het afstorten van diverse bedragen. Bestel online een afstortlade of afstortdrum voor de beste beveiliging en de grootste op te bergen bedragen, of maak gebruik van de meer goedkope kassa- en afstortkluizen met een afstortgleuf of een afstortklep.

Afstortgleuf of afstortklep

De afstortgleuf en afstortklep bieden een goede bescherming tegen het bekende ‘hengelen’, om geld uit de kas te ontvreemden. U kunt deze kassa- en afstortkluizen gebruiken in situaties waarin u cheques of contant geld met een waarde tot €9.000 op wenst te bergen. U hoeft in principe geen rekening te houden met de verschillende normeringen en certificeringen. Deze gelden voor de meer zwaar uitgevoerde kassa- en afstortkluizen, die bijvoorbeeld voorzien zijn van een lade of een drum. Uiteraard betaalt u online een zeer scherpe prijs voor de verschillende soorten kassa- en afstortkluizen.

Kassa- en afstortkluizen bestellen

Wilt u een kassa- of afstortkluis bestellen? U doet dat eenvoudig online, u kunt afrekenen door gebruik te maken van iDeal. We zorgen voor een levering van de afstort- of kassakluis binnen 5 werkdagen, waarna u deze standaard 14 dagen op zicht krijgt. Vergelijk de verschillende afstortkluizen en kassakluizen en maak online uw keuze. Komt u er zelf niet uit, of heeft u een vraag over een van de kluizen die u in onze webshop vindt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u er graag meer over en beantwoorden al uw vragen.