Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Overige veiligheidsproducten

Groot assortiment aan veiligheidproducten

Kluizenspecialist is uw specialist op het gebied van safes en kluizen, maar u vindt bij ons daarnaast een uitgebreid assortiment aan overige veiligheidsproducten. Denk onder andere aan producten op het gebied van mobiele veiligheid en brandpreventie, maar bijvoorbeeld ook aan batterijen, sleutels en sloten. We zijn u graag van dienst met de overige veiligheidsproducten, die u eenvoudig online kunt aanschaffen. Bestel de veiligheidsproducten online en reken af via iDeal. Wij leveren bijna alles uit voorraad en zorgen daarmee voor een bezorging binnen 5 werkdagen. Vervolgens krijgt u uw aankoop standaard 14 dagen op zicht.

Kluisdeuren en veiligheidsspiegels

Blader binnen de overige veiligheidsproducten bijvoorbeeld door de diverse kluisdeuren. Zoekt u naar een specifiek exemplaar die voldoet aan een bepaalde norm? Vergelijk de verschillende deuren op basis van hun materiaalgebruik en natuurlijk de waardeberging die ze bieden. U kunt daarnaast bijvoorbeeld gebruik maken van onze veiligheidsspiegels. U heeft daarmee de mogelijkheid om ook lastig zichtbare boeken en ruimten goed in de gaten te houden. Op die manier zorgen we er met onze veiligheidsproducten graag voor dat u de veiligheid op en rondom de zaak naar een hoger plan kunt tillen.

Hangsloten en opslag van gevaarlijke stoffen

Beschikt u over waardevolle eigendommen die u graag achter slot en grendel op wilt bergen? Maak gebruik van de hangsloten om uw koffer of om een bepaalde tas goed dicht te maken. U kunt hier zowel particulier als zakelijk gebruik van maken, afhankelijk van de toepassing die u op het oog heeft. Wilt u gevaarlijke stoffen opslaan? Maak dan gebruik van de speciale safes die voldoen aan de Europese normen op dit gebied. Heeft u vragen over een van de overige veiligheidsproducten, of wilt u spreken met een van onze specialisten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.