Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Merk x

  Binnenmaat (hxbxd) x

  Brandwerendheid x

  Certificering braakwerendheid x

  Duur brandwerendheid x

  Gewicht in kg x

  Inbraakwerend x

  Type slot x

  Verankering x

  Waardeberging contant x

  Waardeberging kostbaarheden x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Kassakluizen

Kassakluizen

Kassakluizen helpen u zowel diefstal als interne fraude tegen te gaan, door de inkomsten direct af te storten en de toegang daartoe te beperken. U kunt de inhoud van de kassakluis aan het eind van de dag afromen, of dat op verschillende momenten gedurende de dag doen. De kassakluizen zijn beschikbaar met een aantal verschillende systemen, die een variërende mate van veiligheid en degelijkheid bieden. Zoekt u een goedkope kassakluis met een afstortgleuf, of wilt u aan de andere kant gebruik maken van een professionele kassakluis met een afstortdrum die leidt tot de best mogelijke beveiliging?

5 producten gevonden

4 soorten kassakluizen

We onderscheiden de kassakluizen met een afstortgleuf, afstortklep, afstortlade en afstortdrum. De gleuf en klep leiden tot een voordelige kassakluis. Houd er rekening mee dat de beveiliging slechts beperkt is, al is dit doorgaans voldoende voor situaties met een storting van contant geld en andere waardepapieren tot een waarde van €5.000. Gaat het in uw kassakluis om grotere stortingen? Denk dan na over het gebruik van een afstortlade of een afstortdrum. Het grote voordeel hiervan is de volledige afsluiting van de kluis, waardoor het niet mogelijk is hier geld uit te ontvreemden en u het risico op diefstal tot een minimum kunt beperken.

Kassakluis met certificering bestellen

Het is met name bij de storting van grotere bedragen verstandig om goed te kijken naar de kassakluizen met specifieke certificeringen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een kluis met een waardeberging tot €9.000, waarmee u voor de verzekering kunt zorgen voor een degelijke toepassing. Blader door het assortiment kassakluizen hier op Kluizenspecialist en bestel online het model van uw keuze. Wij zorgen voor een bezorging binnen 5 werkdagen, bijvoorbeeld nadat u de betaling via iDeal heeft voldaan. Heeft u vragen over een van de kassakluizen of de bestelprocedure? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze specialisten, wij horen graag van u.