Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Data- en Documentensafes

Data- en computersafes tegen scherpe prijzen

Gebruik een data- of computersafe om uw belangrijke bestanden goed te beveiligen, of een complete mediadrager in veiligheid te brengen. Met een brandwerende data- of computerkluis zorgt u ervoor dat u deze kunt beschermen tegen brand, vocht en puin, gedurende 30, 60 of zelfs 120 minuten. Vergelijk de verschillende data- en computersafes en kies een exemplaar die voldoet aan de juiste Europese of Amerikaanse normen. Uiteraard kunt u de data- en computersafes gebruiken voor een groot aantal verschillende toepassingen.

Datasafes en computersafes

Gebruik een datasafe of computersafe om bestanden op te slaan, op backup tapes, CD’s, DVD’s, Blu-ray discs, USB sticks en harde schijven. Daarnaast kunt u er ook foto’s, negatieven of wellicht dia’s in kwijt. De goede bescherming van mediadragers zorgt ervoor dat deze tijdens een brand niet verloren gaan en ook tijdens een inbraak niet zomaar voorhanden zijn. De data- en computersafes voorkomen dat de inhoud hiervan de kritische temperatuur bereikt, waarbij er sprake is van vernietiging van de data. Dit gaat bij computer media op moderne opslagmedia als CD’s, DVD’s en geheugenkaarten om 95 graden Celsius. Meer ouderwetse data op traditionele harde schijven en diskettes gaat al bij 52 graden Celsius verloren, waardoor u dan een betere beveiliging nodig heeft.

Laptop- en computerbeveiliging bestellen

Wilt u een data- of computersafe bestellen, of gebruik maken van laptop- en computerbeveiliging? Blader door de verschillende categorieën met producten, waarmee we u graag een zo uitgebreid mogelijk aanbod aanbieden. Ga specifiek op zoek naar een bepaald model dat ook de luchtvochtigheid rondom uw media zal beperken, of kies de goedkoopste data- of computersafe uit ons assortiment. Wat uw voorkeur ook heeft, wij zijn u er graag mee van dienst. Heeft u vragen of opmerkingen? Gebruik dan ons contactformulier of neem telefonisch contact met ons op.