Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Standaardslot x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Master Lock

Master Lock

Master Lock vormt een belangrijke naam binnen de wereld van beveiliging en het veilig opbergen van bijvoorbeeld sleutels. Wellicht kent u de naam van de hangsloten, of maakt u gebruik van een sleutelkluis om deze achter slot en grendel op te kunnen bergen. Kies voor de best mogelijke kwaliteit van het metaal en ijzer dat men gebruikt, in combinatie met slimme toepassingen. U kunt onder andere sleutels beveiligen, of ervoor zorgen dat bepaalde waardevolle eigendommen veilig achter slot en grendel verdwijnen.

Uiteraard leveren we bij Kluizenspecialist binnen 5 werkdagen uw Master Lock producten af, waardoor u daar snel de beschikking over heeft. U krijgt uw aankopen standaard 14 dagen op zicht, zodat u zelf de kwaliteit hiervan kunt beoordelen.

12 producten gevonden

Hangsloten van Master Lock

Maak bijvoorbeeld gebruik van de hangsloten van Master Lock, die bekend staan om hun uitstekende vergrendeling. U maakt gebruik van een degelijke verbinding van de verschillende materialen, waardoor er een sterk geheel ontstaat dat uitermate vertragend werkt tijdens inbraak of na diefstal. Dit betekent dat u met Master Lock de mogelijkheid heeft om uw spullen op een degelijke manier te beveiligen en te beschermen, of de toegang op een duidelijke wijze te reguleren.

Master Lock sleutelkluis

U kunt daarnaast bijvoorbeeld gebruik maken van een Master Lock sleutelkluis, eventueel met een handige beugel. Op die manier kunt u verschillende sleutels opbergen en heeft u slechts een enkel exemplaar of een code nodig om hier toegang tot te krijgen. Daarnaast zorgt u op die manier voor het overzicht, aangezien het direct op zal vallen wanneer er een bepaalde sleutel binnen het geheel weg is. Heeft u vragen over Master Lock, of wilt u meer weten over een van de specifieke producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten vertellen u daar graag meer over.