Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Brand- & inbraakwerend

Voordelige brand- en/of inbraakwerend kluizen 

Zoekt u een brand- en/of inbraakwerende kluis? Maak gebruik van bijvoorbeeld de Eurosafes, die uitstekend geschikt zijn voor het veilig opbergen van uw spullen. Dankzij de brand- of inbraakwerende werking van de verschillende kluizen kunt u rekenen op een zeer degelijke toepassing, gebaseerd op hoogwaardige materialen. De brandveilige kluizen zorgen bovendien voor een uitgebreide brandvertraging, waardoor u uw documenten kunt beveiligen tegen de gevolgen van een brand of andere vorm van verhitting.

Eurosafes en privékluizen

Blader door de verschillende eurosafes, waarmee u kiest voor hoge en gecertificeerde brandveiligheid. Dit betekent dat u bijvoorbeeld kunt zorgen voor een brandbescherming gedurende 30 - 60 minuten. De stringente brandwerende normen zorgen ervoor dat u bijvoorbeeld documenten en contracten op kunt bergen, net als bijvoorbeeld een USB stick of een harde schijf. Alle privékluizen zijn gemaakt van degelijke materialen en zorgen er met een speciale seal bovendien voor dat u geen last heeft van het indringen van water. In plaats daarvan kunt u de brand- en/of inbraakwerende kluizen kopen om uw waardevolle bezittingen degelijk op te bergen en te beschermen tegen de invloeden van verschillende schadelijke ontwikkelingen.

Muurkluizen en vloerkluizen

Wilt u uw iPod, tablet of laptop veilig opbergen, of gaat het u om andere waardevolle bezittingen? Maak gebruik van de muurkluizen of vloerkluizen. Bestel uw kluis eenvoudig online en reken deze af via iDeal. U ontvangt de kluis binnen 5 werkdagen en u heeft vervolgens 14 dagen bedenktijd. U kunt de brand- en/of inbraakwerende kluis kopen waar u naar op zoek bent, zonder dat u daar de deur voor uit hoeft. Bovendien heeft u de keuze uit een groot aantal verschillende modellen en behoort een eenzijdig advies dus tot het verleden. Heeft u vragen over een van de kluizen of het bestelproces? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.