Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Waarde berging x

    Brandwerend x

    Type slot x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Datasafes

Goedkope datasafes voor het veilig opbergen van bestanden

Een datasafe helpt u bestanden op te bergen, op een (digitale) mediadrager. Het is van belang om bij een brand te voorkomen dat de media hun kritische temperatuur behalen, om ervoor te zorgen dat de media behouden blijft. Met name traditionele harde schijven en bijvoorbeeld diskettes kunnen nauwelijks tegen hoge temperaturen, aangezien de data al bij 52 graden Celsius verloren zal gaan. Bovendien mag de luchtvochtigheid niet boven de 85% komen. Zorg er met de datasafes van Kluizenspecialist voor dat u voldoende bescherming kunt aanbrengen, waardoor uw data in ieder geval niet verloren zal gaan.

10 producten gevonden

Traditionele en moderne media

Het is met name van belang om de traditionele media te beschermen, maar ook computer data op meer moderne toepassingen vraagt om voldoende bescherming. Heeft u belangrijke informatie staan op een USB stick, op een CD, DVD of wellicht een geheugenkaart of SSD harde schijf? Vanaf een temperatuur van 95 graden Celsius ontstaat er onherstelbare schade, waardoor het van belang is om dit zo lang mogelijk uit te stellen. Maak gebruik van de brandwerende datasafes, die er daarnaast voor zorgen dat er geen vocht bij de mediadragers komt. Blader door ons online assortiment en kies de datasafe die het best aansluit bij uw wensen voor op kantoor, in de showroom of wellicht in uw werkkamer.

Datasafe bestellen

Wilt u een datasafe bestellen? U doet dat eenvoudig online. Wij leveren de datasafes uit voorraad, waardoor u hier al binnen 5 werkdagen de beschikking over heeft. Bovendien krijgt u al onze producten altijd standaard 14 dagen op proef en kunt u online afrekenen met iDeal. We maken het u graag zo gemakkelijk mogelijk om de juiste datasafes aan te schaffen. Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze producten? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.