Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Sleutelberging

Goedkope sleutelberging toepassingen 

Maak voor uw sleutelberging gebruik van de professionele toepassingen van Kluizenspecialist. Kies voor een sleutelkast of sleutelkluis om de verschillende sleutels op te bergen, of maak gebruik van de verschillende sleutelafstortsystemen en een sleutelbuis om de brandweer bij calamiteiten toegang te geven tot het pand. Sleutelberging helpt u de toegang tot bepaalde ruimten te reguleren en dit voor de juiste personen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bestel uw producten op het gebied van sleutelberging gemakkelijk online, waar u altijd gebruik kunt maken van een scherpe aanbieding en u daardoor nooit teveel betaalt.

Sleutelkasten en sleutelkluizen

De verschillende sleutelkasten en sleutelkluizen zorgen voor een uitstekende sleutelberging. Gebruik een sleutelkast om de verschillende sleutels van de hotelkamers op te bergen, gebruik deze voor de ruimten binnen uw kantoor of maak hier zelfs thuis gebruik van als particulier. De sleutelkluizen bieden u een uitgebreide capaciteit en zorgen ervoor dat u de verschillende sleutels op een dergelijke manier af kunt sluiten. Bovendien zorgt u met de sleutelkasten en sleutelkluizen voor een uitstekende mate van overzicht. Bestel uw producten op het gebied van sleutelberging eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u deze binnen 5 werkdagen van ons kunt verwachten.

Sleutelafstortsystemen en sleutelbuizen

De sleutelafstortsystemen maken het gemakkelijk om ontvreemding en interne fraude tegen te gaan, door de sleutels af te storten en deze op een later moment af te romen. Op die manier kunt u de sleutels veilig opbergen en maakt u de verwerking tijdens de behandeling zo soepel mogelijk. De sleutelbuizen bieden bijvoorbeeld de brandweer toegang tot het pand en alle ruimten, op het moment dat er een calamiteit plaatsvindt. Zoekt u naar een specifieke toepassing of heeft u vragen op het gebied van sleutelberging? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.