Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Merk x

  Aantal legborden x

  Binnenmaat (hxbxd) x

  Brandwerend x

  Certificering braakwerendheid x

  Certificering brandwerendheid x

  Duur brandwerendheid x

  Gewicht in kg x

  Inbraakwerend x

  Type slot x

  Waardeberging contant x

  Waardeberging kostbaarheden x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Metaal

Opslag gevaarlijke stoffen

Zoekt u naar een toepassing voor de opslag van gevaarlijke stoffen? Het is met name bij de opslag van gassen van belang dat u een zeer nauwkeurig sluitend geheel aanschaft, waarmee u het risico op lekkage tot een minimum kunt beperken. Kluizenspecialist kan u onder andere van dienst zijn met brandwerende en vochtwerende kluizen, waardoor we ook op dit gebied een aantrekkelijk assortiment kunnen aanbieden. U bent bij ons aan het juiste adres voor toepassing die u kunnen helpen bij de opslag voor gevaarlijke stoffen, waarmee u uiteraard aan de juiste normeringen en certificeringen voldoet.

4 producten gevonden

Opslag en normeringen

De opslag van gevaarlijke stoffen is gebonden aan diverse normeringen en certificeringen. Het gaat om met name Europese normen, die ervoor zorgen dat u de gevaarlijke stoffen op een degelijke manier op kunt slaan en deze niet zomaar in de atmosfeer terecht zullen komen. Vergelijk de verschillende toepassingen met elkaar en lees bij de productinformatie meer over de certificeringen waar ze over beschikken. Op die manier kiest u de juiste toepassing voor de opslag van gevaarlijke stoffen en kunt u daar op een degelijke wijze mee omgaan.

Online opslag gevaarlijke stoffen kopen

Wilt u online toepassingen kopen voor de opslag van gevaarlijke stoffen? Zorg ervoor dat u goed op de hoogte bent van de certificeringen waar u over dient te beschikken en de normeringen waar u mee te maken heeft. Blader door de diverse modellen en neem contact met ons op wanneer u hier vragen over heeft. Een van onze specialisten vertelt u graag meer over de opslag van gevaarlijke stoffen en welke materialen u hiervoor nodig heeft, naast de maatregelen die u dient te nemen. Heeft u vragen over een van de specifieke producten binnen de opslag van gevaarlijke stoffen? Ook in dat geval staan we u natuurlijk graag te woord.