Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0

Documentensafes

Goedkope documentensafes van een uitstekende kwaliteit 

Zoekt u naar documentensafes en is het daarbij bijvoorbeeld van belang dat deze voldoende brandwerend is? Blader door de verschillende kluizen en safes, die we u in de meeste gevallen direct uit voorraad kunnen leveren. We zorgen voor een levering binnen 5 werkdagen, waardoor u hier snel de beschikking over heeft. Vervolgens krijgt u de documentensafe standaard 14 dagen op zicht, zodat u deze volledig kunt beoordelen. Uiteraard rekent u de verschillende documentatiesafes eenvoudig online af, bijvoorbeeld met iDeal. Blader door ons uitgebreide aanbod aan documentatiesafes, zodat u een goed beeld krijgt van wat er beschikbaar is.

Documentenkasten en ladekasten

Blader onder andere door de verschillende brandwerende documentenkasten en ladekasten. De materialen en verbindingen zorgen voor een bepaalde periode waarin de kast bestand is tegen de invloed van hitte en brand. Daarnaast is de kast voorzien van een speciale seal, die bescherming biedt tegen vocht tijdens het blussen, of puin dat er ontstaat. De Europese norm op het gebied van brandwerende documentensafes drukt de waarde uit in een aantal minuten, bijvoorbeeld 30, 60 of 120. Kies voor een bepaalde mate van veiligheid, voordat er een kritische temperatuur bereikt wordt en documenten in vlammen op zullen gaan.

Safes, koffers en documentenkasten

Bekijk daarnaast ook de verschillende safes, koffers en documentenkasten waarmee we u van dienst kunnen zijn. Ook deze brandwerende producten zorgen ervoor dat het papier hierin pas na verloop van tijd de kritische temperatuur van 176 graden Celsius zal bereiken. Tot die tijd zal het papier niet ontbranden en heeft u de mogelijkheid de documentatie te redden. Heeft u waardevolle papieren of wellicht belangrijke contracten liggen? Zorg er met de brandwerende documentensafes voor dat u vernietiging kunt voorkomen. Heeft u vragen over een van de brandwerende safes, of de koffers uit ons aanbod? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.