Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Inbraakwerend x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Brandwerende safes & koffers

Voordelige brandwerende safes/ koffers bestellen

Maak gebruik van een brandwerende safe of koffer, waarin u belangrijke contracten op kunt bergen. Wilt u voorkomen dat uw documenten onderweg vlam vatten, of wilt u de brandwerende box gemakkelijk kunnen verplaatsen? Het is in die gevallen verstandig om een van de compacte safes te bestellen. U zorgt dankzij de brandwerende werking voor een goede bescherming tegen te hoge temperaturen, net als tegen vocht en puin. De brandwerende safes en koffers zorgen voor een bescherming tegen de kritische temperatuur van 176 graden Celsius. De periode op basis van Europese of Amerikaanse normen bepaalt de duur van de bescherming, bijvoorbeeld tijdens een woedende brand.

18 producten gevonden

Compacte safe met brandwerende werking

Is het voor u van belang dat u de brandwerende safe eenvoudig kunt verplaatsen, zodat u er op meerdere plaatsen gebruik van kunt maken? Kies dan voor een van de compacte safes. Dankzij het beperkte formaat kunt u deze gemakkelijk verplaatsen, terwijl u hier aan de andere kant toch voldoende in kwijt kunt. U kunt wat dat betreft rekenen op een degelijke toepassing, terwijl u altijd altijd een scherpe prijs betaalt. Reken de compacte safe met brandwerende werking eenvoudig online af, met behulp van iDeal of een van de andere betalingsmogelijkheden.

Brandwerende koffer bestellen

Wilt u uw documenten ook onderweg beschermen tegen de gevolgen van brand of verhitting? Kies voor een van de brandwerende koffers, die u eenvoudig online kunt bestellen. Wij leveren u de verschillende koffers uit voorraad, waardoor u hier al binnen 5 werkdagen gebruik van kunt maken. Bovendien krijgt u de koffer altijd 14 dagen op zicht. U kunt op die manier bepalen of de brandwerende safes of koffers aan uw wensen voldoen. Heeft u vragen over de bestelprocedure of een van de modellen uit onze webshop? Neem vrijblijvend contact met ons op, net als voor een offerte op maat.