Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Standaardslot x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

Sleutelbuizen

Sleutelbuizen

Wilt u gebruik maken van een van onze compacte sleutelbuizen? U zorgt er daarmee voor dat u bijvoorbeeld de brandweer gemakkelijk toegang kunt geven tot de verschillende ruimten in uw pand of kantoor. Maak gebruik van een sleutelbuis, door deze bij de entree te plaatsen en hier de verschillende sleutels in op te bergen. Uiteraard hebben alleen de hulpdiensten en eventuele andere bevoegden de beschikking over de sleutel, die past op een van de sleutelbuizen waar u gebruik van maakt. Zij kunnen die daarmee openen en er zo voor zorgen dat het mogelijk is om de situatie zo snel mogelijk onder controle te krijgen.

4 producten gevonden

Toegang via sleutelbuizen

U kunt de sleutelbuizen op een onopvallende wijze toepassen, met name dankzij het compacte formaat hiervan. Blader door de verschillende modellen en bestel deze heel eenvoudig online bij Kluizenspecialist. U rekent online af met bijvoorbeeld iDeal, waarna wij er binnen 5 werkdagen voor zorgen dat u hier de beschikking over heeft. Vervolgens krijgt u de sleutelbuis 14 dagen op zicht, zodat u deze zelf kunt beoordelen. Is de sleutelbuis naar wens? Hang deze dan op en zorg er op die manier voor dat de hulpdiensten toegang hebben op het moment dat dit nodig is.

Goedkope sleutelbuis kopen

Wilt u een goedkope sleutelbuis kopen, of meerdere sleutelbuizen met elkaar vergelijken? U doet dat eenvoudig online. Wij zorgen voor een helder overzicht, waardoor u niet langer afhankelijk bent van een eenzijdig advies van een zelfverklaarde specialist. In plaats daarvan kunt u alle specificaties en modellen zelf met elkaar vergelijken. Kijk goed naar de verschillende sleutelbuizen en kies het exemplaar dat qua veiligheid, compactheid en capaciteit voldoet aan de wensen die u heeft. Wilt u meer weten over een van de sleutelbuizen of over de toepassing hiervan? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.