Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Prijs x

  • Merk x

    Gewicht in kg x


Vraag onze specialist
Nu open

+31 318 20 20 51

E-mail ons

WhatsApp

Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegels

Veiligheidsspiegels bieden u de mogelijkheid zicht te krijgen op gebieden of ruimten, die u anders niet waar had kunnen nemen. De spiegels bieden een voordelig alternatief ten opzichte van bijvoorbeeld camera’s. U heeft indirect zicht op een bepaalde ruimte, door gebruik te maken van een handig geplaatste veiligheidsspiegel. Gebruik dit om over een bepaalde stelling heen te kunnen kijken, of om de hoek zicht te kunnen creëren. Dankzij een combinatie van meerdere veiligheidsspiegels heeft u de mogelijkheid om vanuit een centrale locatie overzicht over de gehele ruimte te creëren.

14 producten gevonden

Diverse veiligheidsspiegels vergelijken

Zoekt u naar specifieke veiligheidsspiegels, of bent u juist benieuwd wat er zoal beschikbaar is? Blader door het online assortiment van Kluizenspecialist, dat we u gewoon uit voorraad kunnen leveren. Dit betekent dat u de veiligheidsspiegel van uw keuze online af kunt rekenen met iDeal en dat wij binnen 5 werkdagen zorgen voor de bezorging hiervan. Vervolgens heeft u de spiegels 14 dagen op zicht, waardoor u kunt bepalen of deze inderdaad het overzicht opleveren waar u naar zoekt. Dankzij het uitgebreide aanbod aan veiligheidsspiegels kunnen we u verzekeren dat er ook voor u het juiste exemplaar tussen zal zitten.

Online veiligheidsspiegel kopen

Wilt u online een veiligheidsspiegel kopen? Kijk goed naar de grootte en de manier van ophangen, zodat u deze aan de wand of aan het plafond kunt bevestigen. Gebruik de juiste bolling van spiegels om een breder overzicht te creëren, of wellicht handig om een hoek te kunnen kijken. Dankzij het uitgebreide assortiment kunt u meerdere veiligheidsspiegels met elkaar vergelijken en kunt u in ieder geval rekenen op een uitstekend zicht in de winkel of de showroom. Heeft u vragen over de veiligheidsspiegels, of wenst u advies op basis van uw specifieke situatie? Geef ons aan waar u naar op zoek bent, wij horen graag van u.