Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Price x

 • Merk x

  Type slot x

  Waardeberging x

  Wapenhouders x

  Binnenvak x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Wapenkluis

Goedkope wapenkluis direct online bestellen

Wapenkluizen zijn geschikt voor de opslag van pistolen en munitie. Kiest u voor een exemplaar met een voldoende groot formaat? Dan kunt u de wapenkluis tevens gebruiken voor de opslag van diverse geweren. Dankzij bijvoorbeeld een dubbelbaard sleutelslot kunt u rekenen op een uitstekende toegangsbeveiliging, waardoor u zelf kunt bepalen wie er toestemming heeft tot de wapens. U kunt veel wapenkluizen aan de vloer verankeren, waardoor u deze kunt beschermen tegen diefstal. U bestelt online eenvoudig de wapensafe waar u naar op zoek bent, zodat u uw pistool kunt opbergen of u kunt deze ruimte aanbieden aan uw leden of deelnemers.

14 producten gevonden

Pistoolkluis bestellen

Wilt u specifiek een pistoolkluis bestellen? U kiest voor een meer compact formaat, waardoor u de wapensafe gemakkelijker kunt (ver)plaatsen. Aan de andere kant kunt u rekenen op minstens dezelfde hoge kwaliteit van de materialen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging. De U bestelt de pistoolkluis eenvoudig online, wij zorgen ervoor dat u hier binnen 5 werkdagen de beschikking over heeft. Daarnaast krijgt u de wapenkluis standaard 14 dagen op zicht, zodat u deze volledig kunt beoordelen en u kunt rekenen op niets minder dan de beste kwaliteit.

Wapenkluis met glas

Zoekt u een wapenkluis met glas, zodat u de verschillende pistolen of geweren bovendien kunt presenteren? Kies voor een exemplaar met inbraak- en kogelwerend glas, zodat u hier volledig veilig gebruik van kunt maken. Plaats uw munitie en geweren net als de pistolen in de kluis en geef alleen de daartoe bevoegden toegang. Koop online een goedkope wapenkluis met glas, of maak gebruik van onze aanbiedingen voor een van de overige modellen. Bent u op zoek naar een specifiek model, of heeft u vragen over een van de wapenkluizen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over de wapenkluis en de bestelprocedure die daarbij past.