Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Brandwerend x

    Type slot x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Documentenkasten inbraakwerend

Inbraakwerende documentenkasten van goede kwaliteit

Zoekt u een inbraakwerende documentenkast? Zorg voor een stevige ijzeren of metalen kast met een goed slot, volgens de Europese normen. U kiest bij Kluizenspecialist uit uitsluitend A-merken. Blader door ons assortiment documentenkasten met een wering tegen inbraak, zodat u uw documenten en spullen veilig kunt opbergen. Uiteraard zijn de kasten leverbaar in verschillende kleuren en formaten, waardoor u deze optimaal kunt integreren op uw kantoor, in een showroom of wellicht gewoon bij u thuis in de werkkamer. Blader door de verschillende inbraakwerende documentenkasten, of vergelijk deze met de brandwerende documentenkasten die we u kunnen leveren.

6 producten gevonden

Waardeberging en slot documentkast

Kies een documentenkast met inbraakwerend slot op basis van de waardeberging die u wenst. Bergt u hier belangrijke contracten of waardepapieren in op, of gebruikt u de kast aan de andere kant als een archiefkast en is het slechts van belang om deze op slot te kunnen doen? Maak gebruik van een van de documentenkasten met een dubbelbaards brandkastslot, of kies voor een meer eenvoudig uitgevoerd exemplaar. Heeft u vragen over het type kast dat u nodig heeft om uw documenten op te bergen, of wenst u advies? Neem vrijblijvend contact op, onze specialisten vertellen u daar graag meer over.

Inbraakwerende documentkast kopen

U kunt uw inbraakwerende documentenkast eenvoudig online aankopen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kijk bijvoorbeeld goed naar het aantal (verstelbare) legborden, net als het gewicht dat u hier op kwijt kunt. Onze A-merk documentenkasten voldoen aan de Europese normeringen en leveren daarmee een goede beveiliging van uw documenten op. Bescherm deze tegen inbraak en zorg ervoor dat onbevoegden hier niet zomaar toegang tot kunnen krijgen.

Online documentkasten kopen

Wilt u uw documentenkasten online kopen? Bestel deze bij Kluizenspecialist en reken ze bijvoorbeeld af met iDeal, of maak gebruik van een van de andere betalingsmogelijkheden. We leveren de kasten uit voorraad, waardoor u hier al binnen 5 werkdagen de beschikking over heeft. U heeft de inbraakwerende documentenkast(en) standaard 14 dagen op zicht, waardoor u deze zelf kunt beoordelen en u bijvoorbeeld de materialen en verbindingen kunt controleren. Heeft u vragen over een van de specifieke documentenkasten, of wilt u meer weten over de mate van inbraakwerendheid? Neem vrijblijvend contact met ons op, een van onze specialisten vertelt u hier graag meer over en kan daarnaast een offerte op maat voor u maken, indien u meerdere documentenkasten wenst af te nemen.