Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
 • Maak uw keuze
 • Prijs x

 • Merk x

  Aantal laden x

  Binnenmaat (hxbxd) x

  Brandwerend x

  Certificering braakwerendheid x

  Certificering brandwerendheid x

  Duur brandwerendheid x

  Gewicht in kg x

  Inbraakwerend x

  Type slot x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.00 - 17.00u

Brandwerende ladekasten

Brandwerende ladekasten

De brandwerende ladekasten helpen u te voorkomen dat bepaalde papieren of documenten zullen ontbranden. Bescherm belangrijke contracten, of zorg ervoor dat waardepapieren tijdens een brand niet zomaar in vlammen opgaan. Bepaal het risico dat u loopt en combineer dit met de bescherming in minuten die u aan wenst te brengen, om de documenten veilig op te kunnen bergen. Blader vervolgens door de verschillende brandwerende ladekasten. Kies voor een exemplaar dat u eenvoudig kwijt kunt, bijvoorbeeld dankzij het compacte formaat. U kunt gebruik maken van een sleutelslot of codeslot, afhankelijk van uw voorkeur. Bestel online een voordelige brandwerende ladekast, waarmee u zorgt voor een uiterst veilige situatie.

2 producten gevonden

Opbergruimte in de ladekasten

Vergelijk de verschillende brandwerende ladekasten en maak gebruik van een scherpe aanbieding. Zoekt u een ruim exemplaar waar u verschillende documenten in kwijt kunt, of bent u aan de andere kant juist op zoek naar een compact exemplaar? Dankzij de verschillende mogelijkheden zorgt u eenvoudig voor de juiste aankoop, die u gewoon online kunt doen. Wij zorgen voor een bezorging binnen 5 werkdagen, waarna u de kast standaard 14 dagen op zicht krijgt. Uiteraard rekent u de brandwerende ladekast eenvoudig online met iDeal af.

Mate van brandwerendheid

Zoekt u naar brandwerende ladekasten en is het van belang dat deze gedurende 30, 60 of 120 minuten bescherming biedt? De verschillende Europese en Amerikaanse normen stellen de mate van brandwerendheid vast, dus vergelijk dit op het moment dat u hier specifieke eisen aan stelt. De genoemde periode staat voor de bescherming van de documenten, voordat deze de voor papier kritische temperatuur van 176 graden Celsius zullen bereiken. Tot op dat moment kiest u met de brandwerende ladekasten tevens voor bescherming tegen vocht en puin. Wilt u meer weten over een van de brandwerende ladekasten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.