Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Brandwerend x

    Type slot x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Hangsloten en alarmkabels

Hangsloten en alarmkabels

 

Hangsloten en alarmkabels vormen belangrijke producten op het gebied van veiligheid, al worden ze snel over het hoofd gezien. De toepassing is relatief eenvoudig, maar zeer waardevol op het moment dat u wenst te zorgen voor een degelijke beveiliging. Zorg er met een hangslot voor dat u diefstal of interne fraude tegen kunt gaan, terwijl u er met de alarmkabel voor zorgt dat onbevoegden niet ongemerkt toegang kunnen krijgen tot bepaalde ruimten of eigendommen. De hangsloten en alarmkabels van Kluizenspecialist bestelt u uiteraard heel eenvoudig online, zodat u daar de deur niet voor uit hoeft. U rekent deze af met bijvoorbeeld iDeal, waarna wij binnen 5 werkdagen zorgen voor de bezorging hiervan.

2 producten gevonden

Hangsloten kopen

Wilt u hangsloten kopen en zoekt u naar een scherpe prijs, in combinatie met een goede kwaliteit? Wij hebben een aantal modellen voor u in de aanbieding, waar u uitstekend gebruik van kunt maken. Kies een hangslot dat u opent met een sleutel, of ga voor een model met een codeslot. Dankzij ons uitgebreide assortiment aan hangsloten maakt u eenvoudig een keuze voor het model dat u zoekt. Bestel de hangsloten eenvoudig online en maak daar binnenkort al gebruik van, zowel particulier als zakelijk.

Alarmkabel kopen

Wilt u een alarmkabel kopen, bijvoorbeeld om te voorkomen dat iemand ongemerkt toegang krijgt tot uw eigendommen? U kunt hier zowel thuis, op kantoor als in de showroom of in een werkkamer gebruik van maken, afhankelijk van de spullen of de ruimte die u wenst te beveiligen. U kunt online uw alarmkabel kopen, zodat u de diverse modellen gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken en u er de deur zelf niet voor uit hoeft. Heeft u een vraag over een van onze hangsloten of alarmkabels, of wilt u meer weten over de wijze van bestellen? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten.