Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Standaardslot x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Sleutelafstortsystemen

Sleutelafstortsystemen

Sleutelafstortsystemen bieden u de mogelijkheid eenvoudig sleutels in te laten leveren, in combinatie met een veilige opslag hiervan. U kunt de sleutelafstortsystemen aan het eind van de dag afromen, of dit zelfs tijdens meerdere momenten op de dag doen. Plaats de sleutelafstortsystemen in uw hotel, op het vakantiepark of wellicht binnen uw onderneming waar u werkt met verschillende sleutels om toegang te krijgen tot de diverse ruimtes en kamers. Hoe u de sleutelafstortsystemen ook in wenst te zetten, u vindt bij Kluizenspecialist een uitgebreid assortiment aan systemen van hoogwaardige kwaliteit.

9 producten gevonden

Sleutel afstortkluis

De sleutelafstortsystemen maken het mogelijk sleutels af te storten, zoals u dat ook met geld kunt doen. U kunt het risico op diefstal tot een minimum beperken, net als dat op interne fraude. In plaats daarvan komen de sleutels na het afstorten in een veilige kluis terecht, die u met een sleutel of een code dient te openen, afhankelijk van het model dat u kiest. Op die manier brengt u alle sleutels bij elkaar en kunt u deze in één keer afromen. Uiteraard geven de sleutelafstortsystemen voor gebruikers duidelijk aan waar de sleutel dient te worden geplaatst, om deze in de kluis terecht te laten komen.

Capaciteit en veiligheid

Wilt u een keuze maken uit de verschillende sleutelafstortsystemen? Kijk goed naar de capaciteit van de kluis, net als naar de veiligheid van het algehele systeem. Hoeveel sleutels verwacht u tot aan het moment van afromen? De capaciteit dient te passen bij het aantal sleutels en de frequentie waarmee u zal afromen. Kies qua veiligheid voor een van de sleutelafstortsystemen van degelijke materialen, in combinatie met veilige verbindingen die inbraak of diefstal lastig maken. Heeft u een van de specifieke sleutelafstortsystemen op het oog en wilt u daar meer over weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.