Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Type slot x

    Waardeberging x


Vraag onze specialist
Nu open

0318 20 20 51

E-mail ons

Vloerkluizen

Goedkope vloerkluizen met uitstekende bescherming

Vloerkluizen combineren een uitstekende bescherming, met een relatief lage prijs. U betaalt een scherp bedrag, terwijl u kunt rekenen op een uitgebreide waardeberging. Blader door onze verschillende vloerkluizen, die u zowel particulier als zakelijk kunt gebruiken. Laat thuis een vloerkluis inbouwen, of maak hier zakelijk gebruik van op kantoor of binnen een magazijn. Wat uw wensen ook zijn, dankzij het uitgebreide aanbod aan modellen vindt u altijd de vloerkluis waar u naar op zoek bent. Uiteraard kiest u eenvoudig de afmeting die u zoekt, net als de mate van beveiliging op basis van de waardeberging waar u op kunt rekenen.

10 producten gevonden

Inbouw van vloerkluizen

Dankzij de inbouw van vloerkluizen kunt u rekenen op een hoge waardeberging, zelfs bij de meer voordelige exemplaren. De kluis kunt u het best al tijdens de bouw in laten bouwen, aangezien u er daarmee voor zorgt dat de beveiliging maximaal is. Zelfs de goedkope vloerkluizen zorgen voor een goede beveiliging, omdat deze niet zomaar mee te nemen zijn. Dit betekent dat u kunt rekenen op een maximale vertraging, bijvoorbeeld bij inbraak. Maak tevens gebruik van de brandwerende vloerkluizen, om te voorkomen dat een brand belangrijke documenten of andere eigendommen in de as zal leggen.

Waardeberging van een goedkope vloerkluis

De waardeberging van een goedkope vloerkluis loopt relatief snel op. Dit maakt het aantrekkelijk om gebruik te maken van vloerkluizen, op het moment dat u eigendommen met een grote waarde op dient te bergen. Zorg er daarmee voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw bezittingen, zonder dat u hoeft te investeren in een kluis met een hoge waardeberging. Overleg altijd met uw verzekeraar op het moment dat u een belangrijke waarde wenst te beveiligen. Heeft u vragen over een van de kluizen of andere toepassingen? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.