Onze website maakt gebruik van cookies. Door deze te gebruiken gaat u hiermee akkoord. Lees meer Sluiten
0
  • Maak uw keuze
  • Price x

  • Merk x

    Type slot x


Vraag onze specialist
E-mail ons

Openingstijden:

ma t/m vrij
8.30 - 17.30u

mobiele veiligheid

Mobiele veiligheid

Zoekt u naar producten op het gebied van mobiele veiligheid, zodat bijvoorbeeld uw documenten of waardevolle spullen ook onderweg veilig zijn? Zorg voor een degelijke bescherming, zodat u zich zo min mogelijk zorgen hoeft te maken over uw spullen. In plaats daarvan kunt u zich richten op het werk dat u nog heeft liggen, of de contacten met wie u bent. Dankzij de mobiele veiligheid van Kluizenspecialist kunt u tegen een scherpe prijs toch rekenen op de best mogelijke beveiliging, met name op basis van de diverse slimme toepassingen. 

1 product gevonden

Veilige koffer voor uw documenten

Binnen de mobiele veiligheid van Kluizenspecialist vindt u een groot aantal verschillende toepassingen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een hangslot, of aan de andere kant van een brandwerende koffer voor uw documenten. Waar u ook naar op zoek bent, we leveren u de verschillende producten gewoon vanuit voorraad. Dit betekent dat we met een levering binnen 5 werkdagen snel zorgen voor uw mobiele veiligheid, zodat u al vlot op pad kunt. Uiteraard krijgt u uw aankopen standaard 14 dagen op zicht en heeft u online de mogelijkheid om deze met iDeal via uw eigen bank veilig af te rekenen.

Veiligheid voor onderweg

Dankzij de producten op het gebied van mobiele veiligheid heeft u de mogelijkheid ook onderweg voor een goede bescherming van uw producten en eigendommen te zorgen, net als voor die van uw documenten. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over brandwerendheid of beveiliging tegen diefstal. De mobiele veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, naast natuurlijk de veiligheid op bijvoorbeeld uw kantoor, in de showroom of op een andere belangrijke locatie. Wilt u meer weten over onze oplossingen op het gebied van mobiele veiligheid, of heeft u een specifieke vraag voor een van onze specialisten? Wij horen graag van u.